Antalya Rektör Özkan, çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Rektör Özkan, çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

28.10.2021 - 12:32 | Son Güncellenme:

Rektör Özkan, çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Rektör Özkan, çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı

 

ANTALYA,(DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen programa katıldı.
AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle AÜ 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen programa katıldı. Programa Rektör Özkan'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan, Genel Sekreter Ali Evren İmre, Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Aktağ, 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Özlem Kaştan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
AÜ 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü bahçesinde düzenlenen ve kreşte bulunan çocukların düzenlediği etkinliklerden oluşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması renkli görüntülerle gerçekleşti. İstiklal Marşı ile başlayan program çocukların okuduğu şarkılar ve şiirlerle devam etti. Programda bayraklar coşkuyla sallandı. Çocukların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Cumhuriyet sayesinde ben, öğretmenleriniz, anne ve babalarınız okudular. Cumhuriyet ve Atatürk sayesinde ülkemiz bu konuma geldi. Bunu korumak da bizlerin ve sizlerin elinde. Bunun için çok çalışmalıyız. Okuduğunuz şiirler ve şarkılar çok güzeldi. Hepinize teşekkür ediyorum. Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" dedi.
Onuncu Yıl Marşı ile sona eren programda, günün anısına Rektör Özkan ve kreşte bulunan çocuklar pasta kesti ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

FOTOĞRAFLI