Antalya Rotaryenlerden şehit ve gazi çocuklarına burs ve bilgisayar

Rotaryenlerden şehit ve gazi çocuklarına burs ve bilgisayar

30.09.2020 - 10:40 | Son Güncellenme:

Rotaryenlerden şehit ve gazi çocuklarına burs ve bilgisayar

Rotaryenlerden şehit ve gazi çocuklarına burs ve bilgisayar

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da faaliyet gösteren Rotary Kulüpleri, şehit ve gazi çocuklarına burs ve bilgisayar desteği verdi.

Antalya, Alanya, Kaleiçi, Aspendos, Manavgat, Perge, Olimpos, Falez, Lara Rotary Kulüpleri, şehit ve gazi çocuklarına burs ve bilgisayar verdi. Kulüpler, daha önce 7 öğrenciye burs verirken, projenin devamında ise Antalya ve çevresinden belirlenen 8 öğrenciye de bilgisayarlarını düzenlenen törenle teslim etti.

Antalya Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Birol Öncel, “Rotary Kulüpleri olarak toplum yararına hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bu toplum için canını feda etmiş ya da bu uğurda gazi olmuş kişilerin çocuklarına destek olabilmek amacıyla Türkiye genelinde belirlenmiş 100 çocuğumuza burs ve bilgisayar vermeyi bu dönemin en önemli projelerinden biri olarak planlamıştık. Bu doğrultuda Antalya'da 7 öğrenciye burs vermeyi de taahhüt etmiştik. Bugün burada düzenlenen bu törenle de Antalya ve çevresinden belirlenen 8 öğrencimize bilgisayarlarını takdim ediyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından 8 öğrenciye bilgisayarları teslim edildi.

FOTOĞRAFLI