Serik Kablo ve dinamo hırsızları yakalandı

Kablo ve dinamo hırsızları yakalandı

22.12.2020 - 12:05 | Son Güncellenme:

Kablo ve dinamo hırsızları yakalandı

Kablo ve dinamo hırsızları yakalandı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde kablo ve dinamo hırsızlığına karışan 5 şüpheli jandarmanın çalışması sonucu yakalandı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, diğerlerinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi

Gebiz Mahallesi'nde 10 Aralık'ta enerji ve nakil kablo hırsızlığıyla ilgili Serik Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. İstihbarat çalışmaları sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen M.H.Y. (34), O.B. (35) ve Z.K. (26) operasyonla yakalandı. Şüphelilerle birlikte yaklaşık 300 metre haberleşme ve nakil kablosu ele geçirildi. Şüphelilerin araçlarında ve üstlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde tespit edildi. 3 şüpheli suçlarını itiraf ederek gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

DİNAMO HIRSIZLARI ANTALYA'DA YAKALANDI

Nebiler Mahallesi'nden Y.Ç. (34) ile H.U.'nun (33) Sarımehmetler mevkisi kanal dibinde bulunan dinamosunun çalınmasıyla ilgili yürütülen çalışma sonucunda ise çalınan dinamonun Kepez ilçesinde bulunan hurdacıya satıldığı tespit edildi. Dinamoyu satanların Y.Y. (32) ve M.Ç. (29) olduğu belirlendi. 2 şüpheli yapılan operasyonla Antalya'da yakalanarak gözaltına alındı. Suçlarını itiraf eden şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.