Antalya Tütüncü: Altınova'ya çok emek verdik

Tütüncü: Altınova'ya çok emek verdik

21.10.2020 - 12:07 | Son Güncellenme:

Tütüncü: Altınova'ya çok emek verdik

Tütüncü: Altınovaya çok emek verdik

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi, Altınova'da iki çevre yolunu bağlayacak olan 25 metre genişliğinde bir yol açıyor. Yol yapımını denetleyen Başkan Hakan Tütüncü,  "Altınova'ya çok emek verdik. Bu emekler, şehre değer olarak geri dönüyor" dedi.
Kepez Belediyesi, 45 yıla yakın süren imar sorununu çözdükten sonra Altınova'ya hizmette altın yıllarını yaşatıyor. Sosyal tesislerin, yeşil alanların kazandırıldığı bölgeye yeni yollar açılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, imar planında olmasına rağmen kapalı olan Altınova Sinan Mahallesi'ndeki Turan Sokak'ta yol açma çalışmasını sürdürüyor. Turan Sokak, Havaalanı Yolu olarak bilinen Serik Caddesi ile Altınova Caddesi arasında ulaşımı imkânı sağlayacak olmasından dolayı önem taşıyor. 25 metre genişliğinde, 650 metre uzunluğundaki sokak, etaplar halinde açıyor. Serik Caddesi'nden açılmaya başlanılan yolun ilk olarak 400 metrelik bölümü inşa ediliyor. Önümüzdeki yıl kalan 250 metrelik bölüm açılarak Altınova Caddesi'ne ulaşımı sağlayan Yunus Emre Caddesi'ne bağlanacak.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yol yapım şantiyesini ziyaret ederek, çalışmaları denetledi. Başkan Hakan Tütüncü, "Altınova'nın 45 yılı aşkın süredir talep ettiği ve çözümünü özlemle beklediği imar sorunlarını çözüp, imar müjdesini vermek bize nasip oldu. Bu bölgeye Pek çok yol açtık. Birçok sosyal tesis, parklar, bahçeler yaptık. Bu çalışmalarımız Altınova'nın değerine değer kattı" dedi.

FOTOĞRAFLI