Antalya Vali Yazıcı, SMA hastası çocukların aileleriyle bir araya geldi

Vali Yazıcı, SMA hastası çocukların aileleriyle bir araya geldi

02.08.2022 - 12:04 | Son Güncellenme:

Vali Yazıcı, SMA hastası çocukların aileleriyle bir araya geldi

Vali Yazıcı, SMA hastası çocukların aileleriyle bir araya geldi

 

ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, SMA hastası çocukların aileleri ile bir araya geldi. Vali Yazıcı ailelerle yakından ilgilenerek taleplerini dinledi.

Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı, SMA hastası Asel Yavuz, Aybars Karadağ, Eflinsu Tural, Ela Ünal, Onur Andariman, Mehmet Eren Atak, Ömer Asaf Kara'nın aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Vali Yazıcı, ailelerle tanıştıktan sonra Antalya'nın, SMA'lı çocuklarına sahip çıkan hayırsever bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Antalya tarım ve turizmin başkenti aynı zamanda da en hayırsever şehirlerden biridir. Bu şehre geldiğimden beri yüzlerce hayırseverle karşılaştım. Bu şehir hayır yapmayı seviyor. Biz birlikten kuvvet doğduğunu tüm dünyaya kanıtlamış bir milletiz. İş insanlarımızın ve halkımızın yavrularımıza yardım ellerini uzatacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Vali Yazıcı SMA'lı ailelerle tekrar bir araya geleceğini belirterek, “Biz Antalya Valiliği olarak bir haber yaptık, sizlerin kampanya hesap numaralarınızı yayınladık. Hem sizlere destek olmak hem de dolandırıcılığın önüne geçmek için. Allah sizlere güç kuvvet versin. Rabbim evlatlarınızın mürüvvetini de görmeyi sizlere nasip etsin" dedi.

SMA'lı çocukların aileleri, bu buluşmanın hem kendilerine büyük moral olduğunu, hem de çocuklarının seslerini duyurabilmek için çok faydalı olacağını belirterek, Vali Yazıcı'ya teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI