Antalya Validen Antalyaspor'a ziyaret

Validen Antalyaspor'a ziyaret

05.08.2022 - 11:56 | Son Güncellenme:

Validen Antalyaspor'a ziyaret

Validen Antalyaspora ziyaret

 

ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı, Süper Lig 2022-2023 Sezonu öncesi Antalyaspor yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularıyla bir araya geldi. Antalyaspor'un şehrin önemli bir marka değeri olduğuna değinen Vali Yazıcı, başarılarla dolu bir sezon diledi.

Süper Lig 2022-2023 Sezonu'nun başlamasına kısa süre kala hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Antalyaspor, 7 Ağustos Pazar günü ligin ilk haftasında konuk edeceği Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Sezon öncesi Antalyaspor yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularıyla Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Antalyaspor'un antrenmanını izleyerek yöneticilerden ve teknik heyetten bilgi aldı. Ziyarette Vali Yazıcı'ya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Çetin eşlik etti.

Antrenman sonrası futbolcular ve teknik heyetle sohbet ederek baklava ikram eden Vali Yazıcı, “Sezon öncesi futbolcularımız ve teknik ekibimizi ziyaret ederek başarı dileklerimizi iletmek istedik. Geçen sene Nuri Hoca ile güzel bir yükseliş ivmesi yakalayan Antalyaspor'umuz inşallah bu sezon da başarısını devam ettirerek ligde başarılı sonuçlara imza atacak" şeklinde konuştu.

Antalya'nın önemli bir marka şehri olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Antalya, ülkemizin dışa açılan penceresi. Önemli bir marka şehri. Bu marka şehrin önemli alt markalarından biri de Antalyaspor ve Alanyaspor. Futbolun şehirlerin marka değerine büyük katkı sunduğunu düşünüyorum. Özellikle Süper Lig'de mücadele eden takımlar daha önemli. Bu konuda Alanyaspor da Antalyaspor da şehrimize büyük katkı sunuyor. Her iki takıma da gönülden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI