Artvin Doğum günlerini çocuk evinde kalan çocuklarla kutluyor

Doğum günlerini çocuk evinde kalan çocuklarla kutluyor

02.03.2020 - 13:53 | Son Güncellenme:

Doğum günlerini çocuk evinde kalan çocuklarla kutluyor

Doğum günlerini çocuk evinde kalan çocuklarla kutluyor

ARTVİN, (DHA)- ARTVİN'de iş insanı Nedim Koyuncu, daha önce de olduğu gibi 46’ıncı doğum gününü de çocuk sevgi evlerinde kalan çocuklarla kutladı.

Artvin’de hayırsever iş insanı Nedim Koyuncu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan yaşları 10 ile 18 arasında 33 çocuk için Kemalpaşa ilçesinde 1 günlük gezi programı düzenledi.  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden gerekli izinleri alan Koyuncu, 46’ıncı doğum günü dolayısıyla çocuk evinde kalan çocukları bu yılda unutmayarak onlara çeşitli kıyafetler ve hediyeler aldı.

Hayatı boyunca 3 kez doğum günü kutlayan ve hepsini de çocuk evlerinde kalan çocuklarla birlikte kutladığını belirten Koyuncu, “Doğum günü kutlamasını seven bir insan değildim. 3 yıl önce eşimle aldığım kararla doğum günümü çocuk evlerinde kalan çocuklarla kutlamaya karar verdim. İlk doğum gününü 2018 yılında Gürcistan’ın Batum kentinde, geçen yıl ise Rize’nin doğal güzellikleriyle Çamlıhemşin’in Ayder Yaylası’nda kutlamıştık. Bu yıl da çocuklarımızı unutmadığımızı, değer verdiğimizi ve onların yanlarında olduğumuzu göstermek için Trabzon Uzungöl’de 2 günlük gezi programı planlamıştık. Maalesef şehitlerimiz var. Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu 33 kahraman askerimizin şehit olduğunu ve yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Şehadete ulaşan 33 Mehmetçiğimize Yüce Allah’tan rahmet; şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyor, tedavi altında bulunan kahraman Mehmetçiklerimize ise acil şifalar temenni ediyorum. Yüreğimiz yanıyor, acımız büyük. Bu nedenle bu yıl ki etkinlerimizin eğlence ve gezi kısmını iptal ettik. Kemalpaşa ilçemizde çocuklarımızı ağırladım. Hepsine mağazadan kıyafetler ve çeşitli hediyeler aldık. Ardından birlikte ilçemizdeki bir restoranda öğlen yemeği yedik. Sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ettik. Çocuklarımızla güzel vakit geçirdik. Hepsini kendi çocuklarım gibi çok seviyorum” dedi.

Devletin ve hükümetin çocuk evlerinde kalan çocuklara sahip çıktığını ve çok iyi baktığını belirten Koyuncu, “İnsanlığımızın ölçüsü para pul değil, yetimi, öksüzü, garibanı kollamak ve gözetmekle ölçülüdür. Elbette bu gibi insanlarımıza, çocuklarımıza devletimiz ve hükümetimiz sahip çıkıyor ama bizlerin de vatandaş olarak, birey olarak üzerimize düşen görevler var. Bunları yaptığımız ölçüde insanız. Bu çocuklar mutlu oldukça ben de mutlu oldum. Bundan sonra her doğum günümü bu şekilde kutlayacağım” diye konuştu. 

Programda, Hopalı ünlü sanatçı Salih Yılmaz’ın vereceği mini konser programı iptal edildi. Sevilen sanatçı Salih Yılmaz, çocukları yalnız bırakmadı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların oldukça mutlu oldukları gözlenirken kendilerini bu yılda unutmayan Koyuncu’nun doğum gününü kutladılar ve teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI