Söke CHP Söke'de Ali Kemal Özcan, güven tazeledi

CHP Söke'de Ali Kemal Özcan, güven tazeledi

22.12.2019 - 10:59 | Son Güncellenme:

CHP Söke'de Ali Kemal Özcan, güven tazeledi

CHP Sökede Ali Kemal Özcan, güven tazeledi

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanlığı'nın iki adayla gidilen olağan kongresinde Ali Kemal Özcan, bir dönem daha başkanlığa seçildi. CHP Söke İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, Söke'deki bir düğün salonunda yapıldı. Kongrede mevcut başkan Ali Kemal Özcan'ın karşısına Adalet Çopur rakip olarak çıktı. 265 delegeden, 235'i sandığa gitti. Kullanılan oylardan 235'ini alan Özcan, güven tazeleyip, bir dönem daha başkanlığa seçildi. Rakibi Çopur'a ise sandıktan 29 oy çıktı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.
Ali Kemal Özcan  başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Sayime Cantürk, Feridun Coşkunkan, Yalçın Değerbilir, Aylin İşgören, Cihan Karaağaçlı, Halil Karaçolak, Şadiye Kiracıoğlu, Mustafa Nalbant, Tevfik Öğünç, Fazlı Öngel, İlkyaz Özat, Hilali Şenol, Nursen Tunç, Kaya Tuntaş, Nurten Yavaş, Halil Yıldırım yer aldı. Kendisine destek veren delegelere teşekkür eden Ali Kemal Özcan, doğma, büyüme Sökeli olduğunu belirterek, "Söke'nin tüm sorunlarını biliyorum. Partim CHP'nin her kademesinde görev yaptım. Bundan da ayrıca gurur duyuyorum. Bugün kongremizde partililerim uygun görüp, beni tekrar göreve seçti.
Şimdi, kaldığımız yerden ekibim ile birlikte görevime ilçe başkanı olarak devam edeceğim" dedi.  Kongreyi, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çeklikez, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalgıç, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır da izledi.
Bahattin ALBAYRAK / SÖKE (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF