Edremit Edremit Belediyesi'ne 9 yeni çöp kamyonu alındı

Edremit Belediyesi'ne 9 yeni çöp kamyonu alındı

31.12.2020 - 16:52 | Son Güncellenme:

Edremit Belediyesi'ne 9 yeni çöp kamyonu alındı

Edremit Belediyesine 9 yeni çöp kamyonu alındı

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR’in Edremit İlçe Belediyesi öz kaynaklarıyla 9 yeni çöp kamyonu satın aldı. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, araç kiralamaya son vereceklerini belirterek, “Temizlik hizmetlerini kendi araç ve personelimiz ile daha kaliteli ve ekonomik bir şekilde yerine getireceğiz. Sağladığımız tasarruflar halkımıza yatırım olarak geri dönecek” dedi.
Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere alınan 9 çöp kamyonu, Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda sergilendi. Araç tanıtım törenine; Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı ve Temizlik İşleri Müdür Vekili Tamer Acar, Temizlik İşleri Genel Koordinatörü Ali İrfan Acaroğulları katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Kentimize en iyi hizmeti verme noktasında sürekli çalışıyoruz. Daha teknolojik araçlar ve daha etkin bir mücadele ile temiz bir Edremit yaratma çabamız sürüyor. Tabi ki Edremit temiz olmayı hak ediyor ama temiz olurken Edremit’te kamu kaynaklarımızı da israf etmememiz gerekiyor. Tamamen kendi araçlarımız, kendi personelimiz ve kendi imkanlarımızla Edremit'te yaşayanlar ekonomik anlamda çok daha kaliteli, çok daha nitelikli bir temizlik hizmeti alacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah 2022 yılında araç filomuzu tamamlamış olacağız. ‘Temiz Bir Edremit’ vaadimizi yerine getirmiş olacağız. Aynı zamanda belediyemiz öz kaynakları ile 9 çöp kamyonu alarak, hak ediş miktarlarını düşürüp belediyemizin tasarruf etmesini sağladık. Edremit’imize hayırlı olsun” dedi.

FOTOĞRAFLI