Manyas Manyas'ta yol çalışması

Manyas'ta yol çalışması

07.08.2020 - 16:33 | Son Güncellenme:

Manyas'ta yol çalışması

Manyasta yol çalışması

Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA) – BALIKESİR'de Manyas Belediyesi kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal mahallelerin ara sokaklarına döşenen parke taş işlemlerinin tamamlanmasının ardından ana cadde ve arterlerin tamiratına başlayan Manyas Belediyesi, mahalle sakinlerinin de sevindirdi. Son olarak Boğazpınar ve Dura mahallelerinin ana arterlerini asfalt kaplama işlerini tamamlayan ekipler önümüzdeki günlerde de mahallelerde bulunan diğer eksiklikler için de çalışmalarına başlayacak.

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, çalışmalarından dolayı belediye personeline teşekkür ederken “Bizim yerel seçimler öncesi  vatandaşımıza verilmiş bir sözümüz vardı. 'Hiçbir vatandaşımızın ayağına çamur bulaşmayacak' dedik, şimdi olanaklarımız ölçüsünde bu vaadimizi yerine getiriyoruz. Sezon boyunca özellikle kırsal mahallelerimiz de mahalle içi ana yolların asfaltlanma çalışmaları devam edecektir. Asfaltın karılma işlemini gerçekleştiren ve ayrıca sıcak asfaltın nakliyesi konusunda desteklerini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yımaz’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Boğazpınar Mahallesi yollarının onarılması gibi Dura Mahallesi’nde de senelerce yama ve diğer çalışmalarla seviyesi yükselerek kış döneminde yol kenarında bulunan evlerin su altında kalmasına sebep olan yolda öncelikle seviye düşürme çalışması yapılarak sorunu çözüme ulaştırdık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kırsal mahallelerimizde bulunan yol sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI