Merkez Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kendi mobilyasını üretiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kendi mobilyasını üretiyor

03.06.2020 - 15:43 | Son Güncellenme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kendi mobilyasını üretiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kendi mobilyasını üretiyor

Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, köprü ve üst geçitlerde kullanılan korkuluklar ile sahillerdeki soyunma- giyinme kabinleri ve mazgallar başta olmak üzere birçok kent mobilyasının üretimini yaparak, yüzde 25 tasarruf sağlıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi atölyelerinde, tecrübeli ustalar tarafından tamamen el işçiliğiyle üretilen malzemeler, hem belediyeye tasarruf hem de ekonomiye katkı sağlıyor. Şehrin ihtiyacına yönelik olarak kendi olanaklarıyla ve kendi personeliyle üretimlerini yapan Büyükşehir Belediyesi, son olarak turizm sezonu öncesinde soyunma ve giyinme kabinleri üretti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başklanı AK Partili Yücel Yılmaz, "Kısa süre içerisinde montajının yapılarak halkın kullanımına sunulacak olan kabinlerin yanı sıra; yol ağı üzerindeki köprü ve üst geçitlerdeki korkulukların yenileme, onarım çalışmaları ile yağmur mazgallarını daha az maliyetle kendi atölyelerimizde üretiyoruz. İmkanların el verdiği ölçüde kendi atölyelerimizde, kendi personelimizle üretim gerçekleştirerek, bütçeyi de idareli bir şekilde kullanarak vatandaşa daha fazla ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

FOTORAFLI