Batman Batman Valisi Hulusi Şahin, Görevine Başladı

Batman Valisi Hulusi Şahin, Görevine Başladı

08.11.2018 - 11:46 | Son Güncellenme:

Vali Hulusi Şahin: "Bütün terör örgütleri ile amansız mücadelemizi son terörist etkisiz hale gelene kadar yılmadan devam ettireceğiz"

Batman Valisi Hulusi Şahin, Görevine Başladı

BATMAN (AA) - Batman Valisi Hulusi Şahin, "Bütün terör örgütleri ile amansız mücadelemizi son terörist etkisiz hale gelene kadar yılmadan devam ettireceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Valiler Kararnamesi ile Esenler Kaymakamlığından Batman Valiliğine atanan Şahin, görevine başladı. Valilik makamında gazetecilerle bir araya gelen Şahin, kamu kaynaklarında verimlilik ve tasarrufun temel ilkeleri olacağını, hizmetleri vatandaş odaklı bir anlayışla sunacaklarını söyledi.

İnsanları gereksiz bürokrasi ile boğmayacaklarını aktaran Şahin, yürürlükteki mevzuat çerçevesinde halka mümkün olan bütün kolaylıkları göstereceklerini belirtti.

Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Şahin, şöyle konuştu:

"Bütün terör örgütleri ile amansız mücadelemizi son terörist etkisiz hale gelene kadar yılmadan devam ettireceğiz. Batman'ın bir petrol şehri, verimli toprakları ile tarımda söz sahibi ve büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu biliyorum. Sanayide, tarımda ve turizmde büyük atılımların takipçisi olacağız."

Haberin Devamı

Eğitim yatırımlarına ağırlık vereceğini ifade eden Şahin, eğitim hizmetlerinin her yönü ile yakından ilgileneceklerini, insanları iyi yetiştirmenin birinci öncelikleri olacağını aktardı.

Vali Şahin, Valiler Kararnamesi ile Batman'dan Manisa Valiliğine atanan Ahmet Deniz'e de kentte yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.