İznik İznik Belediye Başkanı Usta: “ Marmarabirlik’te istikrar başarıyı getirdi”

İznik Belediye Başkanı Usta: “ Marmarabirlik’te istikrar başarıyı getirdi”

03.04.2022 - 14:06 | Son Güncellenme:

İznik Belediye Başkanı Usta: “ Marmarabirlik’te istikrar başarıyı getirdi”

İznik Belediye Başkanı Usta: “ Marmarabirlik’te istikrar başarıyı getirdi”


Şenol POYRAZ/İZNİK(Bursa)(DHA)-BURSA'nın İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Marmarabirlik'in olağan genel kurulunda güven tazeleyen Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Usta, "Marmarabarlikte istikrar başarıyı getirdi" dedi.
İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, belediye meclis üyeleri, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Marmarabirlik’in olağan genel kurulunda 2026 yılına kadar tekrar göreve seçilen Başkan Hidamet Asa ve yönetim kurulu arkadaşlarını tesislerde ziyaret etti. Asa ve Yönetim Kurulu’na başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Usta, “Kurumlarda istikrar başarıyı getirir. Bunu zeytin üreticisinin sigortası ve destekçisi Marmarabirlik’te de görüyoruz. 2010 yılından bu yana sürekli kendini yenileyen Marmarabirlik, gerek kurumsal, gerekse mali olarak büyük başarılara imza atmıştır. Hidamet Başkan ve ekip arkadaşlarının 12 yıllık bu süreçte ortaya koydukları azim ve kararlılık, zeytin üreticisisin de yüzünü güldürmüştür. Nitekim Genel Kurul’un kıymetli delegeleri de Hidamet Asa ve Yönetim Kurulu’na 4 yıllığına tekrar yetki vererek bu başarıyı tescillemişlerdir." dedi.
Hidamet Asa ise yaptığı konuşmada,  ziyaretlerinden dolayı Kağan Mehmet Usta,, Meclis Üyeleri veAK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut’a teşekkür etti.
Entegre tesislerini de gezen Belediye Başkyanı Usta ve beraberindekiler,  zeytin ve zeytinyağı üretim aşamaları ve ürünler hakkında bilgi aldı.  (DHA)

(FOTOĞRAF)