Karacabey Karacabey Belediye Başkanı Özkan, koltuğunu down sendromlu Şaban’a bıraktı

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, koltuğunu down sendromlu Şaban’a bıraktı

03.12.2020 - 16:13 | Son Güncellenme:

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, koltuğunu down sendromlu Şaban’a bıraktı

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, koltuğunu down sendromlu Şaban’a bıraktı

Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kentte engelli bireylerle çelenk sunma töreninde bir araya gelirken, “Sadece bir gün değil her zaman beraberiz. Engelsiz kent Karacabey hedefiyle tüm engelleri birlikte aşacağız” mesajını verdi. Başkan Özkan ayrıca, bu özel gün dolayısıyla başkanlık koltuğunu da Karacabey’in sevilen simalarından genç Şaban Oturak’a bıraktı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Karacabey’de bir dizi anlamlı etkinliğe imza atıldı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Alanında düzenlenen çelenk sunma töreninde engelli bireylerle bir araya gelirken,engellilerin yaşamını kolaylaştırmak ve toplumsal hayata katılımda zorluk yaşamamaları için Karacabey Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Başkan Özkan, “Sadece bir gün değil her zaman beraberiz. Engelsiz kent Karacabey hedefiyle tüm engelleri birlikte aşacağız” mesajını verdi. Özkan, belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını da söyledi.

‘ENGELSİZ KENT KARACABEY’ VURGUSU

Düzenlenen etkinliğin ardından Başkan Özkan, bu özel gün dolayısıyla başkanlık koltuğunu da Karacabey’in sevilen simalarından genç Şaban Oturak’a bıraktı. Burada bir konuşma yapan Başkan Özkan, “Karacabey’imizde tüm engelleri, hep birlikte sevgiyle aşıyoruz.Farklılıklarımız en büyük zenginliğimiz. Yaşama sevinci ile hayata tutunan tüm engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil, her gün yanındayız.Herkesin birer engelli adayı olduğunu asla unutmamalıyız. Bu anlamda, engelsiz kent Karacabey hedefiyle çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. Öte yandan, başkanlık koltuğuna oturan Şaban Oturak’ın mutluluğu ise görülmeye değerdi.

FOTOĞRAFLI