Yıldırım Yıldırım Belediyesi, madde bağımlılıklarına karşı bilinçlendiriyor

Yıldırım Belediyesi, madde bağımlılıklarına karşı bilinçlendiriyor

28.09.2021 - 14:20 | Son Güncellenme:

Yıldırım Belediyesi, madde bağımlılıklarına karşı bilinçlendiriyor

Yıldırım Belediyesi, madde bağımlılıklarına karşı bilinçlendiriyor

BURSA (DHA)-Bursa'da, Merkez Yıldırım Belediyesi, uyuşturucu madde bağımlılığına karşı ülke genelinde başlatılan çalışmalara, kaymakamlık ve ilçe jandarma komutanlığı ile işbirliği yaparak, "Bizim Evde Olmaz" projesiyle destek veriyor.

Yıldırım Belediyesi, başlattığı "Bizim Evde Olmaz" projesi kapsamında, okullar başta olmak üzere, camilerde, fabrikalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, madde bağımlılığının zararlarını anlatan afişler asılarak bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Alanında uzman kişiler tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu maddeler. bağımlılığın belirtileri,  madde kullanımının insana verdiği zararlar ve bağımlılıkla mücadele konusuna dikkat çekildi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Geleceğimizi tehdit eden uyuşturucu illetinden çocuklarımızı ve gençlerimizi korumalıyız. Yıldırım Belediyesi olarak gençlerimizi korumak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bağımlılıkla mücadele noktasında sadece bizlere değil, ailelerimize, okullarımıza, öğretmenlerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza da görevler düşüyor. Bu illete karşı topyekûn mücadele vermeliyiz” dedi.

Yaptığı açıklamada, gençlere de seslenen Başkan Yılmaz, “Hiçbir şeyin sizi esir almasına izin vermeyin. Yıldırım Belediyesi olarak bizler daima sizlerin yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

 

(FOTOĞRAFLI)