Çankırı Çankırı'da gazetecilerden fotoğraf sergisi

Çankırı'da gazetecilerden fotoğraf sergisi

10.01.2020 - 16:44 | Son Güncellenme:

Çankırı'da gazetecilerden fotoğraf sergisi

Çankırıda gazetecilerden fotoğraf sergisi

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI'da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Çalışan Gazeteciler Derneği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığında 'Çankırı’ya Bir De Buradan Bakın' konulu fotoğraf sergisi açıldı.
100. Yıl Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan sergiye Vali Hamdi Bilge Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum yetkilileri, davetliler ve basın mensupları katıldı.
Bu yıl 7’incisi gerçekleştirilen serginin açılışı öncesi konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Kemal Karatatar, "7 yıldır Çankırı’daki basın mensuplarının fotoğraf sergisi açılışına bizler de destek veriyoruz. Desteklerimizle fotoğrafları sergilemeye gayret ediyoruz. Katılımlarınızdan ötürü sizlere de teşekkür ederim" dedi.
Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Demir ise "Sergimizde 15 arkadaşımızın toplam 56 fotoğrafı yer alıyor. 7 yıl boyunca bizlere desteğini hiç esirgemeyen başta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, meslektaşlarıma ve bizleri bugüne kadar yalnız bırakmayan siz değerli haziruna teşekkür ederim" dedi.
Sergi, 1 hafta boyunca ziyarete açık kalacak.

FOTOĞRAFLI