Denizli Pamukkale'deki pazar yerlerinde sıkı denetim

Pamukkale'deki pazar yerlerinde sıkı denetim

03.12.2020 - 12:08 | Son Güncellenme:

Pamukkale'deki pazar yerlerinde sıkı denetim

Pamukkaledeki pazar yerlerinde sıkı denetim

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında pazaryerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Ekipler maske, mesafe ve hijyen konularında esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında, pazar yerlerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kurulan pazarlarda maske, mesafe, hijyen konuları ile sigara içme yasağı kuralına yönelik kontroller yapıyor. Ekipler yaka kamerası ile yaptıkları denetimlere fiziki mesafe kuralları ve maske takma kuralına uymayanlara uyarılarda bulunuyor. Zabıta ekipleri kurulan her pazarda denetimlerini gün boyu sürdürerek koronavirüsle mücadele için yoğun mesai harcıyor. Ayrıca esnafların ve vatandaşların HES kodu sorgulamaları da zabıtalar tarafından yapılıyor.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, koronavirüs ile mücadelede herkesin kurallara uyması gerektiğini belirterek, "Biz bir taraftan dezenfekte ile ilgili çalışmaları aralıksız sürdürürken bir taraftan da esnaflarımıza maske dağıtımını yapıyoruz. Halkımızın alışverişleri için kullandıkları pazar yerlerinde daha çok dikkatli olunmalı. Bu nedenle ekiplerimiz hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığını korumak için uyulması gereken kuralların denetimlerini yapıyor. Halkımızın sağlığı çok önemli. Bu nedenle kıymetli vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyulmasını rica ediyoruz. Hep birlikte mücadele ederek koronavirüsü yenebiliriz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI