Denizli Sokak hayvanları için seferberlik

Sokak hayvanları için seferberlik

26.04.2020 - 13:07 | Son Güncellenme:

Sokak hayvanları için seferberlik

Sokak hayvanları için seferberlik

DENİZLİ'de Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması süresince, sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Belediye ekipleri, sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu cadde, sokak ve parklara mama ve su bıraktı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında 23-26 Nisan tarihleri arasında alınan sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte sokak hayvanlarının mağdur olmaması için çalışma başlattı.  Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda besleme çalışması yaptı. Ekipler tarafından sokak hayvanları için bırakılan su kaplarını da düzenli olarak kontrol edildi.

‘CAN DOSTLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşların ihtiyaçlarını giderdiklerini belirtti. Herkesin evinde olduğunu bu nedenle sokak hayvanlarının zor durumda kalmaması için de çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, bu süreçte can dostlarını da unutmadıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımız evinde kalıp tüm kurallara riayet etsin. Büyükşehir Belediyesi olarak can dostlarımızın ihtiyaçlarını da karşılıyoruz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI