Keşan Edirne’de marketteki silahlı kavgada 2 tutuklama

Edirne’de marketteki silahlı kavgada 2 tutuklama

15.09.2021 - 10:20 | Son Güncellenme:

Edirne’de marketteki silahlı kavgada 2 tutuklama

Edirne’de marketteki silahlı kavgada 2 tutuklama

KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde bir markette çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili yakalanarak, gözaltına alınan 3 kişiden 2’i tutuklandı.

Olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Rasim Ergene Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. İstanbul’dan kiraladıkları araçla Keşan’a gelen E.E., A.E.E. ve A.G., Rasim Ergene Caddesi üzerindeki bir markete girdi. E.E. ile iş yeri sahibi T.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu T.D. ve markette müşteri olarak bulunan S.K. ateşlenen silahla yaralandı. 3 şüpheli geldikleri araçla kaçarken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar T.D. ve S.K., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olan T.D., ilk müdahalesinin ardından Edirne’deki Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın ardından kaçan şüpheliler kiralık aracı Tekirdağ’da bırakarak, başka bir araçla kaçmaya devam etti. Şüphelilerin bulunduğu araç İstanbul’un Silivri ilçesindeki Gümüşyaka’da jandarma tarafından yakalandı. 3 şüpheli, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. A.E.E., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. A.G. ve E.E. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI