Islahiye Vali Gül, İslahiye’de muhtarlarla bir araya geldi

Vali Gül, İslahiye’de muhtarlarla bir araya geldi

22.01.2020 - 14:33 | Son Güncellenme:

Vali Gül, İslahiye’de muhtarlarla bir araya geldi

Vali Gül, İslahiye’de muhtarlarla bir araya geldi

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE(Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP Valisi Davut Gül, İslahiye’de mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.
İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde Vali Davut Gül başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, kurum müdürleri ile 71 mahalle muhtarı katıldı.
Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Gül, ”İhtiyaç ve talepleri yerinde öğrenmek, çözüm gerektiren konularda kurum idarecilerimiz ve mahalle muhtarlarımızı bir araya getirmek amacıyla buradayız. Sizlerden gelen talep ve sorunların çözüme kavuşturulması doğrultusunda takip edileceğini belirterek katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye’nin en büyük problemi olan İçme suyu ve kanalizasyon sorunu çözüldüğünü kaydetti.
Vali Gül ve beraberindekiler daha sonra Tilmenhöyük Arkeoloji Parkı ile UNESCO geçici listesinde bulunan Yesemek Açık Hava Müzesini gezdi.

FOTOĞRAFLI