Kırıkhan Vali Doğan, Kırıkhan'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Vali Doğan, Kırıkhan'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

06.03.2021 - 15:30 | Son Güncellenme:

Vali Doğan, Kırıkhan'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Vali Doğan, Kırıkhanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Mehmet KOCACIK/KIRIKHAN (Hatay), (DHA)- HATAY Valisi Rahmi Doğan, Kırıkhan ilçesini ziyaret edip, bir dizi incelemelerde bulundu.
Vali Doğan Kırıkhan'da yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. Vali Doğan'ın ziyaretine, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Belediye Meclis üyeleri ve STK temsilcileri eşlik etti. Sabah kahvaltısını beraberindeki heyetle birlikte yapan Vali Doğan, kahvaltı sonrası yapım çalışmaları devam eden Yeni Hükümet Konağı inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra esnaflara ziyarette bulunan Vali Doğan, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan helikopter pistinde ve Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Bölgesi'nde yeni yapılan kaymakamlık lojman binası ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Karaçağıl Mahallesi'nde yer alan ve kısa bir süre sonra altyapı çalışmalarına başlanacak olan Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaları da yerinde inceleyen Vali Doğan, Ceylanlı ve Kodallı Mahalleleri arasında kalan çöp döküm alanı ve hafriyat alanı olarak ta kullanılan bölgeyi gezerek burada hayata geçirilecek olan Yer Altı Barajı ve doğal gölet alanını inceledi.
Ardından Ticaret Odası Başkanı Numan Bölükbaş’ı ziyaret edip yeni Ticaret ve Sanayi Odası Binası inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ