Isparta Isparta evinde 3 puana ulaştı

Isparta evinde 3 puana ulaştı

27.09.2021 - 09:48 | Son Güncellenme:

Isparta evinde 3 puana ulaştı

Isparta evinde 3 puana ulaştı

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig'de Isparta 32 Spor, Tarsus İdman Yurdu'nu 1-0 yendi.

Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı Safa Yılmaz, Şenol Bektaş, Efe Kurtuluş hakem üçlüsü yönetti. Konuk takımın başladığı müsabakada ev sahibi takım kontrollü oyun ile rakibine fazla pozisyon vermedi. Orta alanda top çeviren ve her fırsatta atağa kalkan Isparta 32 Spor, 30. dakikada Burak'ın ceza yayı üzerinde attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya oyuncu değiştirerek başlayan konuk ekip ofansif bir futbol oynadı. 53. dakikada Isparta 32 Spor çok önemli bir atağı gole çeviremedi. Bu pozisyonda kaleci Abdülaziz güzel bir kurtarışla golü önledi.

58. dakikada ise konuk ekibin atağı vardı. Niyazi ceza alanı dışından vurdu, kaleci Alp'in ayaklarına çarpan top kornere çıktı. 70. dakikada Enbiya kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Maçın sonlarına doğru Isparta 32 Spor defansa çekilirken konuk ekip ataklarını sıklaştırmaya çalıştı. 86. dakikada Ahmet Furkan'ın şutunu kaleci Alp tokatlayarak kornere çeldi. Korner atışı sonrasında Artun'un kafa vuruşunu yine kaleci Alp önledi.

Maçın 4. hakemi 8 dakika ilave edildiğini işaret etti. Her iki takımın oyuncuları agresif bir futbol sergilemeye başladı. Maçın uzatma dakikalarında Tarsus İdman Yurdu bir futbolcuya sert müdahalede bulununca yedek kulübesindeki oyuncular saha kenarına koşarak tepki gösterdi. Araya teknik sorumlu Tarık Söyleyici ve emniyet güçleri girdi. Ortalık yatışınca maçın hakemi her 2 takımdan birer oyuncuya sarı kart gösterirken Isparta 32 Spor'un teknik sorumlusuna kırmızı kart göstererek tribüne gönderdi.

Maçta başka gol olmayınca 1-0 sona erdi.

FOTOĞRAFLI