Beyoğlu Beyoğlu’nda herkes için gün boyu spor var

Beyoğlu’nda herkes için gün boyu spor var

19.08.2021 - 13:43 | Son Güncellenme:

Beyoğlu’nda herkes için gün boyu spor var

Beyoğlu’nda herkes için gün boyu spor var

İSTANBUL, (DHA) - Beyoğlu’nda altı farklı noktada bulunan spor tesisleri, Semt Konakları Spor Salonları ve onlarca mini saha, gün boyu hem amatör spor kulüplerine hem de vatandaşlar ücretsiz hizmet veriyor.

Beyoğlu Belediyesi, ilçe sakinlerinin sağlığını korumak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla 7’den 70’e herkesin katılım sağlayabileceği sportif faaliyetleri hizmete sundu. İlçenin altı farklı noktasından bulunan spor tesislerinden Semt Konakları Spor Salonlarına ve onlarca mini sahalara kadar sporun her alanında sunulan hizmetlerden hem amatör spor kulüpleri hem de vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

BEYOĞLU GÜNE SPORLA BAŞLAYIP SPORLA BİTİRİYOR

Beyoğlu güne, uzman antrenörler eşliğinde açık havada gerçekleştirilen sabah sporuyla başlıyor. Futboldan basketbola, voleyboldan masa tenisine, yelkenden yüzmeye kadar onlarca branşta düzenlenen yaz spor okullarıyla ve turnuvalarla devam eden gün, Semt Konakları spor salonlarında gerçekleştirilen egzersiz sporlarıyla sona eriyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da sık sık spor tesislerini gezerek gençlerle sohbet edip spor yapıyor. Yoğun ilgi gören spor alanlarından yaklaşık 20 bin genç faydalanıyor.