Bergama Bergama CHP, 'Mehmet Ecevit Canbaz ile devam' dedi

Bergama CHP, 'Mehmet Ecevit Canbaz ile devam' dedi

06.01.2020 - 09:55 | Son Güncellenme:

Bergama CHP, 'Mehmet Ecevit Canbaz ile devam' dedi

Bergama CHP, Mehmet Ecevit Canbaz ile devam dedi

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanlığı'nın iki aday ile gidilen olağan kongresinde, Mehmet Ecevit Canbaz, güven tazeleyip bir dönem daha başkanlığa seçildi.

CHP Bergama İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, bir düğün salonunda yapıldı. Kongrede, mevcut başkan Mehmet Ecevit Canbaz'ın karşısına Akın Yasa rakip olarak çıktı. 379 delege sandığa gitti. Kullanılan oyların 233'ünü alan Canbaz, bir dönem daha başkanlığa seçildi. Rakibi Yasa'ya ise sandıktan 146 oy çıktı. Canbaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu,  İsmail Acar, Hüseyin Altun, Hüseyin Arslan, Mustafa Çandır, Selma Durak, İsmail Durmaz, Nafize Gökkaya, Birsel Güdenler, Ayten Hoşçakar, Ali Sara, Cemil Kural, Çağdaş Memişoğlu, Gamze Özateş, Cengiz Özkaya, Ali Osman Öztaş, Mert Atıl Yıldırım'dan oluştu.

Seçimden bir kez daha zaferle ayrılan Mehmet Ecevit Canbaz, kendisine destek veren delegelere teşekkür edip, "Talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz Bergama Belediye Başkanlığı'nı, hepbirlikte çalışarak tekrar partimize kazandırmak için çalışacağız'" dedi.

Kongreyi CHP İzmir milletvekilleri Atila Sertel ve Bedri Serter de izledi.

Cevdet ŞEN / BERGAMA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF