Kayseri Büyükşehir'de yol çalışmaları sürüyor

Büyükşehir'de yol çalışmaları sürüyor

26.10.2021 - 15:28 | Son Güncellenme:

Büyükşehir'de yol çalışmaları sürüyor

Büyükşehirde yol çalışmaları sürüyor

KAYSERİ, (DHA)-  KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Şimşek Bulvarı’nı Nalçik Bulvarı’na bağlayacak olan 30 metre genişliğinde, yaklaşık 2,60 kilometre uzunluğundaki yolun yapım çalışmalarına başlandığını açıkladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımına başlanan 30 metre genişliğinde, yaklaşık 2,60 kilometre uzunluğundaki 4 mahalleden Malatya yoluna ulaşım sağlayacak yolda incelemelerde bulundu. Yol çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Büyükkılıç, Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal’dan bilgi aldı. Başkan Büyükkılıç, şehrin önemli ana arterlerinden biri olan yolda çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, “Mustafa Şimşek Bulvarımızın Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan başlayıp, 3 bin 500 metrelik açılmış olan kısmından sonraki etabını, Nalçik Bulvarı diye nitelendirilen Malatya yolu güzergahına çıkacak olan 2 bin 600 metrelik kısmıyla ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.
6 bin 100 metrelik ana arterin hayata geçirileceğini ifade eden Büyükkılıç,“Mevcut konutların olması, mevcut bahçelerin olması, buradaki yapılan çalışmanın hem vakit alması hem de vatandaşlarımızı mağdur etmeden, onların gönlünü kazanarak bu yolun açılmasını çok önemsiyoruz. İnşallah alternatif bir yol olacak ve bölgemize canlılık kazandıracak, imar hareketliliğini sağlayacak, altyapısı ile standardının yüksekliği ile birlikte, daha önceki açılmış yolun eksiklikleri varsa onları da gidererek 6 bin 100 metrelik pırıl pırıl, Kayseri’mize yakışır bir ana arteri böylece hayata geçirmiş olacağız” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI