Kırklareli Kırklareli Atatürk Evi yeniden açıldı

Kırklareli Atatürk Evi yeniden açıldı

12.08.2020 - 13:46 | Son Güncellenme:

Kırklareli Atatürk Evi yeniden açıldı

Kırklareli Atatürk Evi yeniden açıldı


KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ'de Covid-19 nedeniyle alınan tedbirler kapsamında geçici süreliğine kapatılan Atatürk Evi ve Ali Rıza Efendi Kültür Evi yeniden ziyarete açıldı. 

 Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, gerekli tedbirleri aldıklarını ve Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi'ni ziyarete açtıklarını söyledi. Kesimoğlu, "Geçtiğimiz yıl yaklaşık 350 bin kişinin ziyaret ettiği müzelerimizi uzun bir süre sonra tekrar vatandaşlarımızın ziyaretine açtık. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Girişlere bir takım kıstaslar getirdik.  Ziyaretlerde aynı anda müzelerimize 10'ar kişi girebilecek, ateş ölçümü, maske, mesafe ve hijyen kuralları harfiyen uygulanacak. Düzenli olarak da müzelerimizi dezenfekte edeceğiz. Vatandaşlarımızda da ricamız bu konuda hassas davranmaları ve ilgili kurallara uymalıdır" dedi.

İLK NİKAH KIYILDI

Yeniden ziyarete açılan Atatürk Evi'nde Gökçe ve Kadir çiftinin nikahını  Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, çifte mutluluk dileklerini iletirken, Atatürk Evi'nin özel bir güne ev sahipliği yapmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 

Yazarlar