Kırklareli Kırklareli'de en çok kitap okuyan öğrenci ödüllendirildi

Kırklareli'de en çok kitap okuyan öğrenci ödüllendirildi

19.02.2020 - 12:40 | Son Güncellenme:

Kırklareli'de en çok kitap okuyan öğrenci ödüllendirildi

Kırklarelide en çok kitap okuyan öğrenci ödüllendirildi

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ, (DHA)-KIRKLARELİ'de en çok kitap okuyan öğrenci Yağmur Elif Karademir, Vali Osman Bilgin tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Vali Osman Bilgin eşi İlknur Bilgin ile birlikte, 'Ailemle Öğreniyorum-Kırklareli Okuyor' projeleri kapsamında eğitim öğretim yılı başından bu yana  399 kitapla en çok kitap okuyan Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu  4/D sınıfı öğrencisi Yağmur Elif Karademir  ve ailesini Karakaş Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. Vali Bilgin, öğrenciyi  Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Vali Osman Bilgin, Kırklareli Okuyor projesi kapsamında okuyan katılımcılara  projeye verdikleri desteklerden dolayı ödüllendirdiklerini belirtti. Daha önce Kırklareli Okuyor Projesi kapsamında sosyal medyada proje ile ilgili yaptığı gönderi ile en çok beğeniyi alan okuyucu Gökmen İbrahimoğlu'nu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali Kırklarelispor Fenerbahçe mücadelesini Fenerbahçe Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde locadan izlemekle ödüllendirildiğini belirten Bilgin, Kırklareli Okuyor projesi kapsamında İlkokul öğrencisi  Yağmur Elif Karademir'i  399 kitap okuması vesilesiyle cumhuriyet altını ile ödüllendirdiklerini kaydetti.

 Bilgin , Kırklareli Okuyor projesinde daha büyük hedeflere ulaşılacağına inancının tam olduğunu belirterek, proje kapsamında yaratılacak farkındalıkların ödüllendirmeye devam edileceğini kaydetti. Bilgin, vatandaşların her akşam saat 20.00'de 20 dakika her şeyi bırakarak kitap okumaya devam etmesini istedi.