Lüleburgaz Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fide dağıttı

Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fide dağıttı

08.07.2020 - 13:11 | Son Güncellenme:

Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fide dağıttı

Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fide dağıttı

 

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde, belediye tarafından vatandaşlara ücretsiz fide dağıtıldı.

Lüleburgaz Belediyesi, 'Kendi ürününü kendin yetiştir' projesi kapsamında kendi serasında  yetiştirdiği fideler, Kongre Meydanı'nda hazırlanan stantta  vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Bahçesinde, terasında balkonunda ürün yetiştirmek isteyen vatandaşlar, ücretsiz olarak dağıtılan fidelerden alabilmek için stant önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Fifideler Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve belediye personeli tarafından saksılar içerisinde dağıtıldı.

Belediye Başkanı Murat Gerenli, "İçinde bulunduğumuz tüketim çağında vatandaşlarımızı tarımla buluşturarak üretime teşvik etmek, çocuklarımızı tarımla tanıştırmak ve balkonlarında, bahçelerinde ürün yetiştirmenin hazzını kent halkımızla birlikte yaşamak için bugün binlerce fideyi vatandaşlarımıza dağıttık. İnanıyorum ki sağlıklı gıdaya en çok ihtiyaç duyulduğu bu dönemde tarımın kıymetini daha da iyi anlayacağız"dedi.


 

Yazarlar