Konya MEDICANA, BEBEKLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

MEDICANA, BEBEKLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

21.10.2015 - 11:49 | Son Güncellenme:

.

MEDICANA, BEBEKLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Özel Medicana Konya Hastanesi, Tüp Bebek Merkezi’nde bebek sahibi olan ailelerle bir araya geldi.
2013 yılı Temmuz ayından itibaren üreme tıbbı ve tüp bebek alanında hizmet veren Medicana Tüp Bebek Merkezi, tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olan aileleri ve yakınlarını Medicana Hastanesi’nde ağırladı.
Bugüne kadar üreme ve tüp bebek yöntemi aracılığıyla bebek sahibi olan aileleri bir araya getirmek, tanıştırmak ve mutluluklarına ortak olmak amacıyla Medicana Konya Hastanesi’nde kokteyl düzenlendi. Kokteyle hastane yöneticileri ve çalışanları, Tüp Bebek Merkezi hekimleri ve ekip çalışanları, bebek sahibi olan aileler çocukları ve akrabalarıyla katıldı.
Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, “Misafirlerimizi ve çocuklarımızı ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu mutluluğu, heyecanı bizimle paylaştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Medicana ailesi olarak da çocuklarımıza mutlu ve sağlıklı bir gelecek diliyoruz” dedi.
Medicana Tüp Bebek Merkezi Medikal Direktörü Op. Dr. Necati Özçimen de, çiftlerin bebek sahibi olduklarını görmek ve hayallerini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi, ailelerine ve yakınlarına kokteyle katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, Medicana Tüp Bebek Merkezi hekimleri Op. Dr. Necati Özçimen ve Op. Dr. Seçil Kahveci Elsürer ile birlikte tüm aile ve çocukların katılımıyla Medicana pastası kesildi.
Medicana Tüp Bebek Merkezi ikisi uzman doktor olmak üzere 9 kişilik profesyonel ve deneyimli bir ekiple eşlerin hem tıbbi hem de ruhsal ihtiyaçlarını da göz önüne alarak ve hastane içindeki disiplinlerle de koordineli olarak en yüksek kalitede hizmet veriyor. Op. Dr. Necati Özçimen Tüp Bebek Merkezi bünyesinde Medikal Direktör ve Op. Dr. Seçil Kahveci Elsürer de uzman doktor olarak görev yapıyor.

Yazarlar