Merkez Karatay Belediyesi'nin her mahalleye yeşil alan oluşturma projesi devam ediyor

Karatay Belediyesi'nin her mahalleye yeşil alan oluşturma projesi devam ediyor

23.09.2021 - 15:36 | Son Güncellenme:

Karatay Belediyesi'nin her mahalleye yeşil alan oluşturma projesi devam ediyor

Karatay Belediyesinin her mahalleye yeşil alan oluşturma projesi devam ediyor

Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA) - KARATAY Belediyesi, yapımı devam eden 40 park ile yeşil kuşak projesine Nakipoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri de çalışmalara katılarak parklara fidan dikti.
Karatay Belediyesi, ilçedeki her mahalleye park ve yeşil alan kazandırmak için seferberlik ilan etti. Nakipoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri de Karaaslan Dede Mahallesi Toplumcu Sokak’taki çalışmaya destek vererek ekiplerle birlikte parkta fidan dikti.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “İlçemizdeki birçok doğa dostu projemizle Karatay’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı hedefliyoruz. Daha yeşil ve çok daha temiz bir Karatay oluşturma amacındayız. Özellikle yeşil alanların korunmasına, bakım ve onarım çalışmalarına büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu çalışmalarımıza geleceğimizin teminatı çocuklarımızı dahil etmeyi ayrıca önemsiyoruz. Bugün hem öğrencilerimizi toprakla buluşturalım, hem de toprağı, suyu, ağacı sevsinler istedik. Bugün dikilen bu fidanlarımız, öğrencilerimizin geleceğe bıraktığı belki de ilk ve en kıymetli mirasları olacak” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI