Hisarcık Öğrencilere motivasyon ve stres yönetimi semineri

Öğrencilere motivasyon ve stres yönetimi semineri 

22.02.2020 - 12:27 | Son Güncellenme:

Öğrencilere motivasyon ve stres yönetimi semineri 

Öğrencilere motivasyon ve stres yönetimi semineri

Mustafa AKÇAY/HİSARCIK (Kütahya), (DHA)- KÜTAHYA'nın Hisarcık ilçesinde 8 ve 12'inci sınıf öğrencilerine Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin (DPÜ) Motivasyon Otobüsü projesi kapsamında “Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi" konulu seminer verildi.
Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda 8 ve 12'inci sınıf öğrencilerine DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu akademisyeni Öğr.Gör. Kudret Armağan'ın yürüttüğü özellikle kırsal bölgelerde yaşayan öğrencilerin motivasyon, iletişim, teknoloji, liderlik ve girişimcilik yönlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen Motivasyon Otobüsü projesi kapsamında “Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi" konulu seminer düzenlendi.
Seminerde, öğrenciler kendilerine verilen balonlara temsili olarak streslerini doldurup şişirdiler, daha sonra stres dolu balonlar patlattılar. Kudret Armağan, verdiği motivasyon eğitimiyle, öğrencilerin hayata karşı farkındalık düzeylerini arttırmak, motive etmek ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladığını söyledi. Başarı için gerekli olan ölçütler ve insan beyninin algılamadaki farklı yönlerin ön plana çıkarıldığı seminer sonunda Kaymakam Buğra Karadağ, Kudret Armağan'a teşekkür ederek, günün anısına plaket verdi.