Akdeniz Karacailyas’ta hem altyapı hem üstyapı çalışması

Karacailyas’ta hem altyapı hem üstyapı çalışması

24.11.2020 - 15:45 | Son Güncellenme:

Karacailyas’ta hem altyapı hem üstyapı çalışması

Karacailyas’ta hem altyapı hem üstyapı çalışması

MERSİN, (DHA)-MERSİN Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Karacailyas Evren Mahallesi 100'üncü Yıl Caddesi’nde MESKİ tarafından tamamlanan altyapı çalışmaları sonrasında zaman kaybetmeden caddeyi sıcak asfaltla kapladı.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor. MESKİ ile eş zamanlı çalışan ekipler, Akdeniz İlçesi Karacailyas Evren Mahallesi 100'üncü Yıl Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından zaman kaybetmeden üst yapı çalışmalarına başladı.
Yol yapım ekipleri, zemin iyileştirme ve malzeme serim çalışmalarını tamamladıktan sonra yola sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Ekipler aynı zamanda cadde üzerindeki refüjde deforme olan bordürleri de yenileyerek, kaldırım çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu caddelerin hızlıca vatandaşların kullanımına açılması amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek.

FOTOĞRAFLI