Erdemli Erdemli'de koronavirüs denetimi yapıldı

Erdemli'de koronavirüs denetimi yapıldı

06.08.2020 - 13:25 | Son Güncellenme:

Erdemli'de koronavirüs denetimi yapıldı

Erdemlide koronavirüs denetimi yapıldı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ,(Mersin),(DHA)- MERSİN'in Erdemli ilçesinde iş yerlerinde geniş kapsamlı koronavirüs denetimi yapıldı.
Erdemli Kaymakamı Avni Kula koordinesinde yapılan denetimlere 5 gruptan yaklaşık 40 kişi katıldı. Özellikle insanların kalabalık oluşturduğu, lokanta, berber, alışveriş merkezleri, pazar yerleri gibi iş yerleri denetlendi. İş yeri sahiplerine hijyen, sosyal mesafe, maske konularında uyarılarda bulunuldu. Erdemli Kapalı Pazar yerini denetleyen ve pazarcılarla konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Pazar yerimizde çok şükür bir sıkıntı yok. Pazar esnafımız ve vatandaşlarımız gerekli kurallara uyduğunu görüyoruz" dedi. 
Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik ise iş yerleri denetimlerine katılarak esnaflara uyulması gereken kuralları anlattı. Metik, "Halkımızdan ve iş yeri sahiplerimizden hijyen, sosyal mesafe ve maske konusunda çok hassas olmalarını istiyoruz" diye konuştu. 
Denetim yapılan iş yeri sahipleri de, yapılan uygulamadan dolayı memnun olduklarını ve daha sık yapılabileceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI