Silifke Altunok: Halkımızı hizmetlerle buluşturuyoruz

Altunok: Halkımızı hizmetlerle buluşturuyoruz

27.06.2021 - 16:05 | Son Güncellenme:

Altunok: Halkımızı hizmetlerle buluşturuyoruz

Altunok: Halkımızı hizmetlerle buluşturuyoruz

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-SİLİFKE Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Altunok, "Halkımızı hizmetlerle buluşturuyoruz" dedi.
Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Göksu ve Saray Mahalleleri'ni birbirine bağlayacak olan asma köprü ile Saat Göksu Projesi'nin birinci etabındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak hizmetleri halka sunmayı hedeflediklerini belirten Altunok, "Halkımızı hizmetlerle buluşturuyoruz" dedi.
Altunok, "Göksu Irmağı üzerinde yapımı devam eden, yayaların kullanacağı asma köprü çalışmalarımızda artık sona yaklaşıyoruz. İki mahalleyi birbirine bağlayacak olan asma köprü aynı zamanda kent merkezimizde oluşan yaya ve araç trafiğinin yarattığı olumsuzluğu da ortadan kaldıracaktır. Ayrıca Atik Mahallesi Göksu Irmağı kenarında yapımı süren 24 Göksu Projemizin de sonuna geldik. İçerisinde emekli vatandaşlarımızın faydalanacağı bir kıraathane ile birlikte modern aydınlatma sistemleri, oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanlar oluşturduk. Bu proje içerisinde ayrıca gençlerimizin isteği üzerine ışık tüneli, masa tenisi, oturma bankları ve bir de kaykay pisti yer almaktadır" dedi.
FOTOĞRAFLI