Toroslar Başkan Yılmaz'dan olimpiyatlara hazırlanan Mersinli milli sporculara destek

Başkan Yılmaz'dan olimpiyatlara hazırlanan Mersinli milli sporculara destek

13.07.2021 - 17:58 | Son Güncellenme:

Başkan Yılmaz'dan olimpiyatlara hazırlanan Mersinli milli sporculara destek

Başkan Yılmazdan olimpiyatlara hazırlanan Mersinli milli sporculara destek

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanan Mersinli milli sporcular Ersu Şaşma ve Tuğçe Şahutoğlu'nun Yenişehir ilçesindeki evlerine pankart astırarak başarılar diledi.

Sırıkla atlamada damgasını vurarak Türk atletizm tarihine adını yazdıran milli atlet Ersu Şaşma ile çekiç atmadaki derecesiyle Türkiye'yi gururlandıran milli atlet Tuğçe Şahutoğlu, 23 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında Japonya'da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyatlarına kota kazandı. Milli atlet Ersu Şaşma, hayatını kaybeden antrenörü İbrahim Halil Çömlekçi'nin Olimpiyat hayalini gerçekleştirdi.  Şaşma ve Şahutoğlu, sporun en büyük organizasyonu olarak gösterilen olimpiyatta Türkiye'yi temsil edecek. 
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, olimpiyat öncesi her iki milli sporcunun evlerine pankart astırarak moral desteği verdi ve başarılar diledi. Milli sporcularla gurur duyduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Mersin'den başarılı sporcularımızın yetişmesi bizleri gururlandırıyor. Her iki sporcumuzun da Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şanlı bayrağımızı gönderde dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız" dedi.

 

FOTOĞRAFLI