Toroslar KKTC’den gelen muhtarlar Toroslar’da ağırlandı

KKTC’den gelen muhtarlar Toroslar’da ağırlandı

21.10.2021 - 13:12 | Son Güncellenme:

KKTC’den gelen muhtarlar Toroslar’da ağırlandı

KKTC’den gelen muhtarlar Toroslar’da ağırlandı

MERSİN, (DHA)- TOROSLAR Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) ilçeye gelen muhtarları ağırladı, ilçe muhtarlarıyla yemekte buluştu.
KKTC Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme ile dernek üyesi 16 muhtar, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı ziyaret etti. KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli’nin de katıldığı ziyaret sırasında Başkan Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanı Tatar ise Toroslar’a selam ve sevgilerini ileterek, Başkan Yılmaz ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Toroslar Belediyesi’nin, Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Rauf  Raif Denktaş Parkı’nda düzenlediği anma programında, KKTC’den Toroslar’a gelen muhtarlar, vefa örneği de sergiledi. Programda, KKTC’den getirilen topraklarla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz da KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf  Denktaş’ın kabri için Toroslar’ın dört bir yanından toplanan toprakları muhtarlara takdim etti.
KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek, tüm muhtarların özel gününü kutladı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ayrıca, ilçe muhtarıyla da yemekte bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI