Nevşehir Nevşehir’de karla mücadele sürüyor

Nevşehir’de karla mücadele sürüyor

23.01.2022 - 17:56 | Son Güncellenme:

Nevşehir’de karla mücadele sürüyor

Nevşehir’de karla mücadele sürüyor

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR(DHA)- NEVŞEHİR’de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı devam ederken, ekiplerin karla mücadelesi sürüyor.
Nevşehir’de dün akşamlar saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı devam ederken, İl Özel İdare ve belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, 30 araçtan oluşan iş makinesi ve 71 personel ile birlikte il genelindeki köy yollarında karla mücadele çalışmalarının dün geceden beri sürdüğünü belirtti. Duru, kar püskürtme, tuzlama, greyder, kepçe ve kar küreme araçlarından oluşan 30 aracın 7 ayrı ekip tarafından karla mücadele çalışmalarına katıldığını söyledi. Duru, “ Kar yağışı yoğun şekilde devam ettiği için ekiplerimiz tarafından açılan köy yolları bir süre sonra yeniden kapanıyor. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte köy ve belde yollarımızın ilçe ve şehir merkezleri ile ulaşımlarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz“ dedi.
Öte yandan çeşitli bölgelerde görev yapan polis ve jandarma ekipleri, sürücülere uyarılarda bulundu. Ekipler, vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını istedi.
FOTOĞRAFLI