Merkez Niğde Valisi Şimşek 100 yaş ve üzeri annelerin gününü kutladı

Niğde Valisi Şimşek 100 yaş ve üzeri annelerin gününü kutladı

11.05.2020 - 10:29 | Son Güncellenme:

Niğde Valisi Şimşek 100 yaş ve üzeri annelerin gününü kutladı

Niğde Valisi Şimşek 100 yaş ve üzeri annelerin gününü kutladı

Andaç ARSLANPAY/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, kentteki 100 yaş ve üzerindeki 17 anneyi ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.  
Vali Yılmaz Şimşek ve il protokolü, İçişleri Bakanlığı ile Hz. Hatice Vakfı iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında kentteki 100 yaş ve üzerindeki 17 annenin, Anneler Günü'nü kutladı. Şimşek ziyaret ettiği annelere Bakan Süleyman Soylu'nun kendi kaleme aldığı hatıra ormanı sertifikalarını verdi.
Vali Şimşek, şehit polis Bayram Aksoy ve şehit jandarma Komando Onbaşı Sedat Çelik’in annelerini de ziyaret ederek günlerini kutladı. Vali Şimşek, "Şehitlerimizin anneleri onların bizlere bıraktıkları en kutsal emanetleridir" dedi.
ALTUNHİSAR KAYMAKAMI'NDAN ÇİÇEK
Altunhisar Kaymakamı Yunus Emre Akpınar da Keçikalesi ve Karakapı Beldesi ile Ulukışla, Yakacık ve Yeşilyurt Köyü'nde bulunan şehit anneleri ile 100 yaşını geçmiş çınarları ziyaret etti. Annelere çiçek ve hediye vererek günlerini kutlayan Kaymakam Akpınar, 100 yaşındaki annelere de Bakan Süleyman Soylu'nun kendi kaleme aldığı hatıra ormanı sertifikalarını verdi.

FOTOĞRAFLI