Merkez Emekli maaşından kampanyaya destek verdi

Emekli maaşından kampanyaya destek verdi

14.05.2020 - 13:32 | Son Güncellenme:

Emekli maaşından kampanyaya destek verdi

Emekli maaşından kampanyaya destek verdi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSKANİYE'de, işçi emeklisi Abdurrahman Alakabak (73), Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi.
Yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için bankaya gidemeyen Abdurrahman Alakabak, telefonla Vefa Sosyal Destek Grubu hattını arayarak yardım istedi. Alakabak'ın Adnan Menderes Mahallesi'ndeki evine giden görevliler, teslim aldıkları 500 lirayı bankaya giderek bağış hesabına yatırdı. Bağış makbuzu, Vefa ekibindeki görevliler tarafından Alakabak'a teslim edildi.
Evli ve 5 çocuk babası olan işçi emeklisi Abdurrahman Alakabak, milli dayanışma kampanyasına katkı sunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, "Emekli maaşımdan, devletime yardım amacıyla birkaç kuruş artırdım ve bağışladım. Benim babam Yemen gazisi ve ben en küçük oğluyum. Ben babam vefat ettikten sonra doğmuşum. Allah devletimizin yokluğunu göstermesin, büyüklerine zeval vermesin" dedi.
Kampanyaya gücü yettiğince sürekli katkıda bulunmak istediğini söyleyen Alakabak, herkesin de destek vermesini isteyip, "Koronavirüs salgını bitene kadar, sokağa çıkmayalım. Devlet büyüklerimiz ne diyorsa, kendi sağlığımız için onu uygulamamız gerekiyor. Bana yardımcı olan ekibe de teşekkür ederim. İnşallah tekrar Allah nasip eder de yardımda bulunurum. Lütfen sağlığımız için sokağa çıkmayalım" çağrısında bulundu.

FOTOĞRAFLI