Merkez Osmaniye’de sokak basketbol turnuvası

Osmaniye’de sokak basketbol turnuvası

18.05.2022 - 10:48 | Son Güncellenme:

Osmaniye’de sokak basketbol turnuvası

Osmaniye’de sokak basketbol turnuvası

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Sokak Basketbol Turnuvası düzenlendi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol Osmaniye İl Temsilciliğinin destekleriyle düzenlenen turnuvaya 74 takım ve 300 sporcu katıldı. Fuar alanında yapılan 4 gün sürecek turnuvanın final müsabakaları 19 Mayıs’ta yapılacak.
Belediye Başkanı kadir Kara açılış konuşmasında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz sokak basketbolu turnuvasına katılarak bizlere güç verdiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amacımız sanal ortamlardan uzak daha iç içe ve yaşama beraber bakabildiğimiz bir dönem yaşayabildiğimiz bir süreci siz değerli gençlerimizle birlikte yürütmek istiyoruz"dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ise “Sportif faaliyetlerimize hız kazandırarak belediye başkanımızla birlikte yapmaya devam edeceğiz. Katılan tüm takımlarımızı, sporcularımızı özellikle tebrik ediyorum.  Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara’ya böyle güzel ve anlamlı bir organizasyonda birlikte hareket ettiğimiz için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Basketbol Osmaniye İl Temsilcisi Servet Aksu da Osmaniye’nin sokak basketboluyla buluşmasının çok güzel bir duygu olduğu ifade etti. Aksu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Yazarlar