Merkez Spor eğitimi alan öğrencilerden üniversite gezisi

Spor eğitimi alan öğrencilerden üniversite gezisi

03.02.2020 - 11:10 | Son Güncellenme:

Spor eğitimi alan öğrencilerden üniversite gezisi

Spor eğitimi alan öğrencilerden üniversite gezisi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Düziçi Okyanus Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen "Tut Elimden Sporda Buluşalım" projesi kapsamında karma spor eğitimi alan öğrenciler, Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesi'ni gezerek çeşitli faaliyetlere katıldı.
Danışmanlığı OKÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Fedai Çavuş tarafından yürütülen proje kapsamında öğrenciler, Kütüphane, oyun parkuru, stadyum, kapalı spor kompleksi ve OKÜ Lezzet Vadisini gezdi.
Düziçi Okyanus Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen proje kapsamında öğrenciler, satranç, basketbol, akıl ve zeka oyunları, masa tenisi spor dallarından oluşan eğitimlere katılmanın yanı sıra çeşitli gezilere de katılarak bilgilendiriliyorlar. Projede şehit ve gazi, dezavantajlı ve Suriyeli çocuklardan oluşan öğrencilerin bulunduğu belirtilirken projede gönüllülük esasında öğretmenlerin  görev aldığı kaydedildi. Öğrenciler, daha sonra üniversite hakkında bilgilendirildikten sonra yerleşkeden ayrıldılar.

FOTOĞRAFLI