Merkez Vali Coşkun'dan şehit ailelerine bayram ziyareti

Vali Coşkun'dan şehit ailelerine bayram ziyareti

24.05.2020 - 12:20 | Son Güncellenme:

Vali Coşkun'dan şehit ailelerine bayram ziyareti

Vali Coşkundan şehit ailelerine bayram ziyareti

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz ve Şehit Polis Memuru Bayram Bozdoğan'ın ailelerini evlerinde ziyaret etti. 
Pandemi şartlarından dolayı çok kısa süren ziyaretlerde, şehit aileleri ile bir süre görüşen Vali Coşkun, şehitlerin ailelerinin kıymetli bir emanet olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin aileleri hepimizin kalbinde müstesna bir yere sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Şehit ailelerinin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Vali Ömer Faruk Coşkun, "Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimiz ile ailelerinin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, hep birlikte sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmayı diliyorum" diye konuştu.
Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri için Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI