Merkez Vali Yılmaz, koronavirüs tedbirleri denetiminde bulundu

Vali Yılmaz, koronavirüs tedbirleri denetiminde bulundu

01.10.2020 - 14:51 | Son Güncellenme:

Vali Yılmaz, koronavirüs tedbirleri denetiminde bulundu

Vali Yılmaz, koronavirüs tedbirleri denetiminde bulundu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de Vali Erdinç Yılmaz ile kent protokolü, caddelerde ve iş yerlerinde koronavirüs denetimi yaptı.
Atatürk Caddesi üzerinde yer alan yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetime, Vali Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 
Vali Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymanın çok önemli olduğunu dile getirdi. Yılmaz, "Kendimiz, sevdiklerimiz ve tüm toplumumuz için maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uymalıyız. Çünkü bu konuda sadece kendimizden değil, diğer insanların da sağlığından sorumluyuz. Bunun büyük bir vicdani sorumluluk olduğunu unutmamalıyız. Lütfen kurallara hassasiyetle uyalım, çevremizde uymayanlar varsa onları da uyaralım" dedi.

FOTOĞRAFLI