Merkez Vali Yılmaz: Mücadelemizi birinci olarak sürdürmeyi çok istiyoruz

Vali Yılmaz: Mücadelemizi birinci olarak sürdürmeyi çok istiyoruz

02.06.2021 - 16:03 | Son Güncellenme:

Vali Yılmaz: Mücadelemizi birinci olarak sürdürmeyi çok istiyoruz

Vali Yılmaz: Mücadelemizi birinci olarak sürdürmeyi çok istiyoruz

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, koronavirüs vaka sayılarını gösteren tabloya göre üçüncü sırada ve yine en iyi iller arasında olduklarını belirterek, “İnşallah bu mücadelemizi tekrar birinci olarak sürdürmeyi çok istiyoruz" dedi.
Haftalık verilere göre her 100 bin kişide en az koronavirüs vakası Hatay, Adana, Osmaniye, Aydın ve Mersin'de görüldü. Geçen haftaki tabloya göre 1’inci sırada yer alan ve bu hafta 3’üncü sıraya gerileyen Osmaniye’de denetimler aralıksız sürdürülüyor.
Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Mehmet Bahar ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
KORONAVİRÜS SIFIRLANANA KADAR MÜCADELE
Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Toplumsal hareketliliğin olduğu caddelerde, sokaklarda, alıveriş merkezlerinde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Osmaniye olarak bir önceki tabloda en az vaka görülen iller arasında en iyi il durumundaydık, son tabloya göre üçüncü sıradayız ve yine en iyi iller arasındayız. İnşallah bu mücadelemizi tekrar birinci olarak sürdürmeyi çok istiyoruz. Bunu Osmaniyeli hemşerilerimle birlikte başaracağımıza inanıyorum. Koronavirüs ilimizde sıfırlanana kadar bu mücadeleyi en iyi şekilde sürdürme kararındayız. Bu mücadeleye destek olan, emek veren ve alanda çalışan arkadaşlarıma ve Osmaniyeli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI