Merkez Vali Yılmaz’dan, şehit uzman çavuşun ailesine ziyaret

Vali Yılmaz’dan, şehit uzman çavuşun ailesine ziyaret

20.01.2021 - 10:27 | Son Güncellenme:

Vali Yılmaz’dan, şehit uzman çavuşun ailesine ziyaret

Vali Yılmaz’dan, şehit uzman çavuşun ailesine ziyaret

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Vali Erdinç Yılmaz, 2012 yılında Tunceli'de güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyon sırasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Dağlı’nın ailesini Cevdetiye Beldesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.
Ziyarette Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Ekrem Boran da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehit Dağlı için için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Şehit ailesi ile bir süre görüşen Vali Erdinç Yılmaz, "Şehitlerimizin kıymetli aileleri bize aziz şehitlerimizden emanettir. Her zaman onların yanında olacağız. Kapımız, gönlümüz onlara daima açıktır. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun" dedi.
Şehit ailesi, Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, şehit ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

FOTOĞRAFLI