Rize Çaykur Genel Müdürü, çay ekspresleri ile bir araya geldi

Çaykur Genel Müdürü, çay ekspresleri ile bir araya geldi

16.02.2021 - 16:33 | Son Güncellenme:

Çaykur Genel Müdürü, çay ekspresleri ile bir araya geldi

Çaykur Genel Müdürü, çay ekspresleri ile bir araya geldi

RİZE, (DHA) - TÜRKİYE'de kaliteli çay tarımının yapılması için çalışan Çaykur bünyesinde görevli Çay Eksperleri, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile bir araya geldi.

Çay Eksperleri Platformu başkan ve üyeleri, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'i makamında ziyaret ederek görüştü. Çay Eksperleri Platformu Başkanı Selçuk Er, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduklarını belirterek "Sayın Genel Müdürümüze göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ediyoruz. Çaykur'u ve çay tarımını çok iyi bilen Sayın Genel Müdürümüzün asaleten atanması bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Çay tarımında ki sorunları bilen kendiside aynı zamanda çay üreticisi olan Sayın Genel Müdürümüzün Çaykur'u daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Bizler Çay Eksperleri Platformu olarak bu yeni dönemde görevlerimizi daha bir gayret ve özveriyle yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizde Çay tarımının lokomotifi olan Çaykur'un hızlı bir şekilde yoluna devam etmesi için üretici, çalışan hep birlikte el ele Sayın Genel Müdürümüze destek olmamız gerekmektedir" dedi.

Çay Eksperleri Platformu başkan ve üyeleri daha sonra Genel Müdürlük binası önündeki Çay Satış Mağazasını ziyaret etti. Platform üyeleri "Genel Müdürümüzün büyük önem verdiği, çok güzel bir konseptle bütün Çaykur ürünlerinin bir arada olduğu satış mağazalarının 81 ilde açılması Çaykur'un tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır" görüşünü bildirdi.