Silopi Cizre'de, 15 Temmuz nöbeti

Cizre'de, 15 Temmuz nöbeti

16.07.2020 - 15:10 | Son Güncellenme:

Cizre'de, 15 Temmuz nöbeti

Cizrede, 15 Temmuz nöbeti

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak),(DHA)- ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir araya gelen çok sayıda kişi demokrasi nöbetine tuttu.
Cizre Kaymakamlığı'nca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında demokrasi nöbeti tutuldu. Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kişi kaymakamlık bina önünde bir araya gelerek, demokrasi nöbeti tuttu. 
Demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı veren Cizre Kaymakamı Dr. Davut Sinanoğlu, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü milletimizin demokrasiye olan inancı ve sevdasının bir ifadesi olarak hür iradesine yönelik olarak gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı onurlu duruşun ve mücadelesinin halklı gururunu yaşadığı ve dünyaya haykırdığı devletine kendi hak ve hukukuna sahip çıktığı bir gündür.  O karanlık gece milletine güvenerek onları meydanlara çağırarak gösterdiği dirayetli duruş idareciliği ve darbeyi bertaraf eden liderliği ile ülkemizin bölünmesinin parçalanmasının önüne geçen Cumhurbaşkanımıza o gecenin kahramanına Cizre halkı adına Cizre’den bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI