Silopi İstanbul'dan Şırnaklı öğrencilere giyim yardımı

İstanbul'dan Şırnaklı öğrencilere giyim yardımı

18.12.2019 - 13:33 | Son Güncellenme:

İstanbul'dan Şırnaklı öğrencilere giyim yardımı

İstanbuldan Şırnaklı öğrencilere giyim yardımı

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak),(DHA)- İSTANBUL Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, kardeş okul olarak belirlediği Irak ve Suriye sınırında bulunan Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Ilıcalar İlk ve Orta Okulu'ndaki öğrencilere kışlık giyim yardımında bulundu.
Silopi ilçesine bağlı Irak ve Suriye sınırında bulunan Ilıcalar köyünde eğitim gören öğrencilere İstanbul'daki kardeş okulları Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi tarafından giyim yardım yapıldı. Öğrencilerin isim ve yaşlarına göre İstanbul'dan gönderilen hediye paketleri sınıflarda dağıtıldı. Hediyelerini görünce sevinen öğrenciler, gönderilen yardımlar için teşekkür etti.
Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi okul idaresi ve öğrencileri tarafından gönderilen malzemeleri okula teslim eden Silopi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Bilen, "Bizden yardım edebilecekleri kardeş bir okul belirlememizi istediler. Biz de buradaki okula yardım etmek istedik. Böyle bir inceliği düşündükleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Yapılan yardımların küçük kalpleri fethettiğini anlatan Ilıcalar İlk-Orta Okulu Müdür Yardımcısı Meltem Kökçü, İstanbul'daki öğrencilere teşekkürlerini iletti. 
FOTOĞRAFLI

Yazarlar