Sivas MHP'li Özyürek: Bize düşen görev, Sivas'ın kalkınması için mücadele etmek

MHP'li Özyürek: Bize düşen görev, Sivas'ın kalkınması için mücadele etmek

05.06.2021 - 13:22 | Son Güncellenme:

MHP'li Özyürek: Bize düşen görev, Sivas'ın kalkınması için mücadele etmek

MHPli Özyürek: Bize düşen görev, Sivasın kalkınması için mücadele etmek

Ayşe Mine EĞÜZ/ SİVAS,(DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas’a hizmet etmek için mücadele verdiklerini belirterek, "Bize düşen görev, herkesin destek olarak Sivas’ın büyümesi ve kalkınması için elimizden gelen her şeyi yapmak" dedi. 
MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ve il teşkilatı kentteki bir otelde Sivas’ın sorun ve çözümleri konusunda basın ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Sivas’ın 6’ncı bölgeden yararlanması, tam teşviğin alınması, kenevirin ekim noktası ve Demir-Çelik Fabrikası üzerine konular ele alındı. Özyürek, Sivas için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi.
Sivas’ın kalkınması için mücadele verdiklerini vurgulayan Ahmet Özyürek, "3 yıldır mücadelemizde öncelikle milli değerlere önem vererek Sivas’ın yiğit insanlarına vermiş olduğumuz sözleri tek tek TBMM’de gündeme getirdik. Biz işin mutfağındayız ve Sivas için mücadele ederiz. Ben önce Allah’a sonra da Sivas’ın yiğit insanına söz verdim. Sonuna kadar mücadele edip Sivas’ın hakkını her yerde arayacağım. Şehrimizin kalkınması, büyümesi ve istihdamının önünün açılması için bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz yok. Cumhur İttifakının ruhuyla hareket ederiz. Ama Sivas’ın talep, istek ve ihtiyaç duyduğu projeleri de hayata geçirmek için asla kimseye müsaade etmeyiz ve kendimiz mücadelemizi sonuna kadar götürürüz. Sivas’ın 6’ncı Bölgede olmasını, tam teşvik konusunu ve kenevir ekimini Cumhurbaşkanımızdan talep ettik ardından aldık. Biz bunları yapalım, biri gitsin tohum eksin, biri de kurdeleyi kessin. Biz orada olmak istemeyiz. Önemli olan mücadeleyi yaparken o ruh ve samimiyetle Sivas’ın haklarını savunabilmektir. Ne kendimi, ne partimi ne de hemşerilerimi kimseye mahcup etmem. Yine aynı zamanda Demir-Çelik Fabrikasında hakkını alamayan işçilerin de haklarını aradık. TÜDEMSAŞ’ın buradan tamamen kaldırılmaması için de mücadelemizi verdik. Hepimizin amacı Sivas’ı yeniden şahlandırmaktır. Sivas Türkiye’de ilk 5 ilin içerisinde olması gereken bir şehrimiz. Selçukludan Türkiye Cumhuriyeti’ne kadar Sivas’ın ne kadar önemli ve güvenilir olduğu ortada. Maalesef Sivas’ımız büyütülememiş, kalkınamamış hep geride kalmış. Değerleri geçmiş yıllarda eritilerek bu noktaya getirilmiştir. Bize düşen görev, herkesin destek olarak Sivas’ın büyümesi ve kalkınması için elimizden gelen her şeyi yapmak” dedi.

 FOTOĞRAFLI