Tekirdağ Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

22.09.2020 - 13:00 | Son Güncellenme:

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Tekirdağda uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

 

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde polisin düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, biri hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği  ekiplerinin yaptığı çalışmada Çerkezköy ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki bir işyerinde uyuşturucu kullanıldığını belirledi. Adres ve işyerinde bulunan H.T. ve B.T.'nin üzerinde polisin yaptığı aramada 5.20 gram bonzai, uyuşturucu madde fişeklenmesinde kullanılan kesilmiş defter kağıtları ele geçirip, şüpheliler gözaltına alındı. Yapılan incelemede şüphelilerden B.T.'nin, 'Uyuşturucu ve uyarı madde ticareti yapmak' suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 'Hükümle ve tutuklunun kaçması' suçundan da aranma kaydı bulunduğu belirlendi.

Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde yapılan çalışmada ise P.Ç.'nin üzeri ve ikametinde yapılan aramada satışa hazır halde 17 fişek eroin, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen  2 bin 655 lira, uyuşturucu  madde fişeklemesinde kullanılan makas, sayfaları yırtılmış defter ve renkli saç tokaları ele geçirildi. 

Her iki operasyonda gözaltına alınan H.T. B.T. ve Ç.P. ile ilgili soruşturma sürüyor.